SLIKOPLESKARSTVO Tanja Tasev s.p.

ŠTUKATERSTVO in ZLATENJE

slikopleskarstvo_glava1 slikopleskarstvo_univerza slikopleskarstvo_sodisce slikopleskarstvo_centromerkur
slikopleskarstvo_sodisce
slikopleskarstvo_univerza
slikopleskarstvo_sentromerkur_emporium

O PODJETJU

Podatki o podjetju:
Slikopleskarstvo
Tanja Tasev s.p.
Ribniška ulica 24
1000 Ljubljana

Kontakti:
slikopleskarstvo telefon
tel.: 041/390-022
slikopleskarstvo email
email.:
slikopleskarstvo.tasev@gmail.com

slikopleskarstvo portretPovzetek normativov slikopleskarskih del

CERTIFIKATI

slikopleskarstvo certifikat 1slikopleskarstvo certifikat 2slikopleskarstvo certifikat 3

TAPETE

POSLOVNI ODNOSI

Slikopleskarstvo Tanja Tasev s.p.

POLAGANJE TAPET:

fasadaPolagamo in dobavljamo vse vrste Tapet, foto tapete, klasične tapete, tapete z vzorci, Brillux rapidvlies -raufaser tapet....

Letos smo položile preko 1000m2 tapet. Največ tapet smo položili v poslovni stavbi podjetja MASS, ki predstavlja cca 30% delež, na drugem mestu pa je Hotel Emonec v Ljubljani z 15% deležem.
Najzahtevnejše je bilo polaganje cca 20m2 samolepilnih fototapet v Hotelu Emonec zaradi zaobljene stene in prekata na stropu, na drugem mestu pa je polaganje vinil tapete zaradi prekrivanja zelo zapletenega vzorca.
Cena najdražje tapete pa je bila cca 1000€ za cca 10m2.

V zadnjem času se tapete uporabljajo v različnih kombinacijah z različnimi reliefnimi in barvnimi motivi ali v kombinaciji s štukaturami.

Ni potrebno, da so tapete položene v celem prostoru, lahko je položen samo del stene nad konzolno mizo, ali pa so tapete položene v pasovih kot na sliki, lahko pa je tapeta položena sredi stene okoli pa je zaključek iz okrasnih profilov. Za piko na i pa lahko s taptami obložomo tudi del pohištva. Kombinacij je ogromno, vse pa je odvisno od želja in učinkov, ki jih želimo doseči.

Na tržišču je veliko vrst različnih tapet.
Tapeto je potrebno skrbno izbrati, za pravilno odločitev vam bomo pomagali s strokovnimi nasveti.

Dobavljamo in po želji polagamo tapete Brillux Rapidvlies - raufaser narejene iz posebnih vlaken namenjene za stene na katerih zaradi različnih sestav npr. beton/knauf ali drugih vplivov nastajajo razpoke. Tapete se položi na celotno steno na koncu pa se jih pobarva s stensko barvo.

dekorativni odlitki
dekorativni odlitki
tapete
tapete emonec
tapete emonec
tapete emonec
tapete emonec
tapete emonec
tapete emonec

Povečalo se je tudi povpraševanje po Fototapetah (različnih krajinskih, rastlinskih in živalskih motivov,...), ki dajejo občutek, da namesto stene zremo čez okno v širni svet.
Potrebna je samo domišljija! Cenik tapetarskih storitev » Na vrh - slikopleskarstvo » Na prvo stran - Slikopleskarstvo »